Van order tot retour, compleet verzorgd

Fulfilment uitbesteden?
Vraag direct een offerte aan

ONZE Fulfilment DIENSTEN VOOR JOU

Complete logistieke afhandeling voor jouw webshop 

Hoe succesvoller de webshop, hoe groter de uitdagingen worden. Ruimte te kort voor de producten, tijd te kort voor het inpakken, handen te kort om dagelijks naar een verzenddienst te gaan.

industrial-14-ew-6

Bij Pon Logistics begrijpen we dat het runnen van een succesvolle webshop gepaard gaat met uitdagingen op het gebied van logistiek. Daarom bieden wij een volledig geïntegreerd fulfilmentpakket aan dat al jouw logistieke zorgen wegneemt. Van orderontvangst tot retourlogistiek en alles daartussenin, Pon Logistics zorgt ervoor dat jouw webshop soepel en efficiënt draait, zodat jij je kunt concentreren op de groei van je bedrijf. 

industrial-14-ew-6

De voordelen van uitbesteding

N

Tijdbesparing

Besteed je kostbare tijd aan de groei van je bedrijf, terwijl Pon Logistics jouw fulfilment uit handen neemt. We zorgen voor een snelle en professionele afhandeling van al je bestellingen.

N

Geen zorgen over opslag

Met onze ruime opslagfaciliteiten hoef je je nooit zorgen te maken over tekort aan ruimte. Jouw voorraad wordt veilig en efficiënt beheerd in onze magazijnen.

N

Flexibele verzendtijden

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Daarom bieden we ruime verzendtijden, zodat jouw klanten hun bestellingen op tijd ontvangen. 

N

Lage verzendkosten

Dankzij onze geoptimaliseerde logistieke processen kunnen we de verzendkosten laag houden, wat resulteert in tevreden klanten en hogere winstmarges.

N

De juiste software

Wij begrijpen het belang van geavanceerde IT-systemen voor een naadloze integratie van jouw webshop met ons logistieke systeem. Met slimme koppelingen zorgen we voor een gestroomlijnde orderverwerking.

Het gehele pakket 

Specifieke onderdelen van onze warehousing-diensten:

Koppelingen: Onze systemen kunnen naadloos worden geïntegreerd met jouw bestaande systemen, waardoor je een geautomatiseerde gegevensuitwisseling hebt. 

Orderontvangst: Jouw inkomende orders worden snel en nauwkeurig verwerkt, zodat jouw voorraad altijd up-to-date is. 

Orderverwerking: Wij zorgen voor een foutloze orderverwerking, zodat jouw klanten hun bestellingen tijdig ontvangen. 

Voorraadbeheer: Onze voorraadbeheersystemen zorgen ervoor dat jouw voorraadniveaus optimaal worden gehouden, waardoor je nooit te maken krijgt met overtollige voorraad of tekorten. 

Orderpicking: Met efficiënte orderpicking-processen zorgen wij ervoor dat jouw orders nauwkeurig worden verzameld en gereedgemaakt voor verzending. 

Verpakken: Onze shopservices bieden duurzame verpakkingsoplossingen op maat, zodat jouw producten representatief worden verzonden. 

Verzending: Jouw bestellingen worden vervoerd door eigen transportnetwerk en logistieke partners. 

Retourlogistiek: Wij handelen retourzendingen af, zodat jouw klanten een naadloze retourervaring hebben. 

Rapportages: Met rapportages krijg je inzicht in de prestaties van jouw warehousing-processen en kun je strategische beslissingen nemen op basis van betrouwbare gegevens. 

industrial-14-ew-8
industrial-14-ew-8
industrial-14-ew-3
industrial-14-ew-6

“We hadden bepaalde eisen waar de dienstverlener minimaal aan moest voldoen. Pon Logistics kwam uiteindelijk als beste uit de bus, onder andere omdat zij gespecialiseerd zijn in kleine onderdelen. Pon Logistics is niet zomaar een partij, maar een echte specialist in logistieke dienstverlening.“

Folkert Lamsveld

Algemeen directeur BBB Cycling

industrial-14-ew-8

ASRS

Snel en efficiënt door volledige automatisering

Ons volledig geautomatiseerde ASRS systeem zorgt ervoor dat wij iedere order snel en efficiënt kunnen verwerken en verzenden. Ook doordat wij jouw de retouren uit handen nemen, zijn wij de specialist voor het gehele logistieke proces. Dat scheelt onze klanten veel tijd, geld én moeite.

Meer weten over onze E-fulfilment oplossingen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe onze slimme warehousing-oplossingen jouw rendement kunnen verhogen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.