Orderpicking

Alles voor een trevreden klant 

Orderpicking op zijn best

Orderpicking vormt een brug tussen jouw voorraad en het moment waarop producten bij jouw klanten terechtkomen. Een gestroomlijnde orderpicking zorgt voor een vlekkeloze doorstroming van jouw goederen, minimaliseert vertragingen en vergroot de klanttevredenheid.
Orderpicking
Bij orderpicking worden de juiste producten uit de voorraad gehaald om aan de bestellingen te voldoen. Het proces van orderpicking omvat verschillende stappen die zorgvuldige planning, organisatie en uitvoering vereisen. Denk hierbij aan orderverzameling, locatie identificatie, verificatie en kwaliteitscontroles en verpakkingsvoorbereiding.
Orderpicking
Het belang van orderpicking kan niet worden onderschat, omdat het de snelheid, nauwkeurigheid en klanttevredenheid beïnvloedt. Wij begrijpen dit belang en bieden geavanceerde orderpickingoplossingen die jouw fulfilmentproces naar een hoger niveau tillen.
N

Snelle orderafhandeling

Onze orderpickers zijn getraind in het snel en efficiënt verzamelen van producten uit de voorraad. Dankzij geavanceerde orderpickingtechnieken en een gestroomlijnd proces kunnen we een snelle orderafhandeling garanderen, waardoor jouw klanten hun bestellingen snel ontvangen.
N

Kwaliteitscontrole

Ons team voert strikte kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat de juiste producten worden verzameld en dat de orderinformatie accuraat is. Dit minimaliseert fouten en vermindert het risico op verkeerde leveringen.
N

Optimalisatie van looproutes

Wij maken gebruik van geoptimaliseerde looproutes en logistieke strategieën om de efficiëntie van het orderpickproces te maximaliseren. Hierdoor worden onnodige afstanden en vertragingen geminimaliseerd, wat resulteert in een verbeterde productiviteit en tijdsbesparing.
N

Flexibiliteit

We begrijpen dat elk product anders is en mogelijk speciale behandeling vereist tijdens het orderpickproces. Ons team is goed uitgerust om aan deze behoeften te voldoen, of het nu gaat om het picken van kwetsbare items, het verzamelen van productbundels of het verwerken van speciale verzoeken.
N

Orderconsolidatie

Indien nodig kunnen we meerdere bestellingen consolideren tijdens het orderpickproces. Dit vermindert het aantal pickbewegingen en optimaliseert de efficiëntie van het verzendproces, wat leidt tot lagere verzendkosten en een verbeterde klanttevredenheid.

Mens, proces en techniek

Het efficiënt uitvoeren van het orderpickingproces is van cruciaal belang voor een snelle en nauwkeurige orderafhandeling. Het vereist goed getraind personeel, geoptimaliseerde magazijnindeling, gebruik van technologische hulpmiddelen en duidelijke orderinstructies. Bij Pon Logistics hebben we de expertise en middelen om dit proces te stroomlijnen en de efficiëntie van jouw fulfilmentoperaties te verbeteren.

Filfilment center Nederland

Locaties in heel Nederland

Fulfilment center Nederland 

Bij Pon Logistics begrijpen we dat logistiek een cruciaal onderdeel is van een succesvolle webshop. Daarom bieden we een complete fulfilmentoplossing aan die jouw bedrijf ontzorgt en helpt groeien. Met onze strategisch gelegen locaties in Nederland, waaronder LeusdenAlmereVeenendaal en Barneveld, kunnen we een snelle en efficiënte distributie binnen Nederland realiseren.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek onze efficiënte orderpicking diensten voor jou.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.