Logistiek uitbesteden? Ontdek Pon Logistics Barneveld

Als bedrijf ben je altijd op zoek naar manieren om je logistieke processen te optimaliseren. Dat begrijpen wij bij Pon Logistics maar al te goed. Daarom bieden wij op onze locatie in Barneveld complete oplossingen voor al je logistieke uitdagingen. Wij kunnen jouw logistieke operatie van A tot Z uit handen nemen, van opslag en orderpicken tot verzenden en ontvangen en behandelen van retourzendingen.

Onze Integrale aanpak

Barneveld: centraal gelegen en onmisbaar voor logistiek

Barneveld is een stad in het midden van Nederland, gelegen in de provincie Gelderland. Het is een belangrijke plaats voor de logistiek, omdat het strategisch gelegen is tussen grote steden als Amsterdam, Utrecht en Arnhem. Pon Logistics Barneveld ligt direct aan de A1 en is goed zichtbaar vanaf deze snelweg. Bovendien is dit de belangrijkste snelweg van Nederland die het oosten en het westen van het land met elkaar verbindt. Door deze centrale ligging is Barneveld een onmisbare schakel in de logistieke keten.

Onze locatie in Barneveld is voorzien van de beste faciliteiten en technologieën om je logistieke processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Onze medewerkers zijn echte experts in hun vakgebied en denken graag met je mee om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor al je logistieke uitdagingen

Onze Integrale aanpak

Facts & figures Barneveld

  • 35.000m² magazijn
  • ISO Gecertificeerd
  • Lean & Green magazijn
  • Duurzaam
  • Klanten zoals Swapfiets, Gazelle en Bluezone Mobility

Zo bereik je ons 

Routebeschrijving vanuit Enschede

Vanuit het oosten bereik je ons door de A1 te volgen richting Amsterdam. Neem vervolgens afslag 16 richting Barneveld. Sla linksaf naar de Baron van Nagellstraat, daarna naar rechts naar de Anthonie Fokkerstraat. Vervolgens link naar de Harselaarseweg waarna je je weg vervolgt naar de Nijverheidsweg. Je vindt ons distributiecentrum aan je rechterhand.

Routebeschrijving vanuit Utrecht

Vanuit Utrecht volg je de A28 richting Amersfoort. Neem vervolgens 8 richting Barneveld. Sla rechtsaf naar de Wesselseweg, en vervolgens links naar de Energieweg. Sla nog eens rechtsaf naar de Harselaar-Zuid en vervolg naar de Nijverheidsweg. Je vindt ons distributiecentrum aan je rechterhand.

Uitbesteden van logistiek in Barneveld

Bij Pon Logistics begrijpen we dat een efficiënt logistiek proces essentieel is voor het succes van jouw bedrijf. Daarom bieden wij onze klanten een uitgebreid logistiek dienstenpakket aan, dat begint bij het in ontvangst nemen van de goederen en eindigt bij de levering aan uw klanten.
Bij ontvangst van uw goederen wordt er direct een kwaliteitscontrole uitgevoerd. Vervolgens worden de goederen opgeslagen in ons warehouse in Barneveld. Ons magazijn voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en is uitgerust met de nieuwste technologieën om de goederen optimaal te kunnen opslaan en beheren.

Wanneer een bestelling bij ons binnenkomt, wordt deze direct verwerkt. Ons Warehouse Management System zorgt ervoor dat de orderpicking efficiënt en accuraat verloopt. Vervolgens worden de goederen verzendklaar gemaakt en verzonden naar de door jou opgegeven locatie.

Kortom, wij nemen de volledige logistieke keten uit handen, zodat jij je kan richten op jouw kernactiviteiten. Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij in staat om flexibel in te spelen op jouw specifieke wensen en eisen. Bij Pon Logistics staat de klant centraal en streven we altijd naar een langdurige samenwerking.

Almere_1.jpg
Almere_2.jpg
Almere_3.jpg
Almere_4.jpg

Bezoek onze vestiging in Barneveld

Benieuwd wat Pon Logistics Barneveld voor jouw logistieke operatie kan betekenen? Kom gerust eens langs voor een rondleiding en ontdek hoe Pon Logistics Barneveld jouw bedrijf kan helpen groeien. Wij staan voor je klaar!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.