Maatwerklogistiek op zijn best: jouw betrouwbare partner in Leusden

Welkom bij Pon Logistics Leusden! Bij ons kun je rekenen op een proactieve benadering en maatwerkoplossingen, zowel voor onze huidige als toekomstige klanten. Als jouw betrouwbare businesspartner streven wij ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen en bieden wij efficiënte diensten tegen de laagste kosten.

Onze Integrale aanpak

Expertise in de logistiek

Ons bedrijf fungeert als een efficiëntiecentrum dat gespecialiseerd is in diverse gebieden, waaronder fysieke distributie, value added logistic services, supply chain management en consultancy. Door deze expertise kunnen wij oplossingen op maat bieden die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Het beste van alles is dat je je volledig kunt richten op jouw kerntaken, zonder je zorgen te maken over de logistiek. Dat is onze passie en onze kerntaak. Laat ons jouw logistieke partner zijn, zodat jij je kunt concentreren op wat jij het beste doet. Wij zorgen voor de rest!

Onze Integrale aanpak

Facts & figures Leusden

  • 125.000 m2 magazijn
  • 220.000 m2 losplaats
  • 3.500 m2 modificatie
  • ISO gecertificeerd
  • Lean & green sterren
  • Gekeurd als veiligste magazijn
  • Klanten als Volkswagen, BBB, Audi, Check en Seat

Zo bereik je ons 

Routebeschrijving vanuit Enschede

Volg de borden vanuit Utrecht naar de snelweg A35. Voeg in op de A35 richting Hengelo/Almelo en blijf de snelweg volgen. Na ongeveer 7 kilometer neem je de afslag naar de A1 richting Deventer/Amersfoort. Neem hierna afslag 13 richting Bunschoten/Leusden (N199). Bij de rotonde neem je de tweede afslag en voeg je in op de N199 richting Leusden. Rijd ongeveer 3 kilometer rechtdoor op de N199. Sla vervolgens rechtsaf naar de Zuiderinslag. Je bestemming bevindt zich aan je rechterkant.

Routebeschrijving vanuit Utrecht

Vertrek vanuit Utrecht naar de snelweg (A28) richting Amersfoort. Voeg in op de A28 en blijf deze snelweg volgen en neem daarna afslag 5 Leusden-Zuid. Aan het einde van de afrit bij de stoplichten, sla je linksaf naar de Arnhemseweg (N226) richting Leusden. Rijd ongeveer 3 kilometer rechtdoor op de Arnhemseweg. Bij de rotonde neem je de derde afslag naar de Burgemeester de Beaufortweg (N226) richting Woudenberg. Blijf ongeveer 2 kilometer rechtdoor rijden op de Burgemeester de Beaufortweg. Sla vervolgens rechtsaf naar de Ruige Velddreef. Volg de weg en sla linksaf naar de Zuiderinslag. Je bestemming bevindt zich aan je linkerkant.

Routebeschrijving vanuit Arnhem

Vertrek vanuit Arnhem richting het noorden. Volg de borden naar de snelweg A12 richting Utrecht. Voeg in op de A12 en blijf deze snelweg volgen gedurende ongeveer 24 kilometer. Neem afslag 23 Maarn richting Leusden (N227). Aan het einde van de afrit bij de stoplichten, sla je rechtsaf naar de Woudenbergseweg (N227) richting Leusden. Rijd ongeveer 8 kilometer rechtdoor op de Woudenbergseweg. Bij de rotonde neem je de tweede afslag naar de Groene Zoom.

Ga verder rechtdoor op de Groene Zoom en bij de volgende rotonde neem je de tweede afslag naar de Arnhemseweg (N226). Sla vervolgens linksaf naar de Ruige Velddreef. Volg de weg en sla linksaf naar de Zuiderinslag. Je bestemming, Zuiderinslag 10, bevindt zich aan de linkerkant.

Uitbesteden van logistiek in Leusden

Bij Pon Logistics begrijpen we dat succesvolle logistiek draait om meer dan alleen het transporteren van goederen. Daarom bieden we een breed scala aan diensten om aan al jouw logistieke behoeften te voldoen. Van fysieke distributie tot value added logistic services, supply chain management en consultancy, wij hebben het allemaal in huis.

Onze fysieke distributiediensten zorgen ervoor dat jouw goederen veilig en efficiënt worden getransporteerd van de ene locatie naar de andere. Met onze geavanceerde infrastructuur en ervaren team zorgen we ervoor dat jouw producten op tijd en in optimale staat aankomen.

Daarnaast bieden we value added logistic services om extra waarde toe te voegen aan jouw logistieke proces. Of het nu gaat om verpakken, labelen, assembleren of andere specifieke behoeften, wij zorgen voor maatwerkoplossingen die jouw producten klaarmaken voor de markt.

Ons deskundige team van supply chain management professionals staat klaar om jou te helpen bij het optimaliseren van jouw logistieke processen. We analyseren jouw huidige supply chain, identificeren mogelijkheden voor verbetering en implementeren strategieën om efficiëntie en kosteneffectiviteit te vergroten.

Ook als je behoefte hebt aan advies en expertise op het gebied van logistiek, kun je vertrouwen op onze consultancydiensten. Onze ervaren consultants bieden waardevol inzicht en begeleiding, zodat je de beste beslissingen kunt nemen voor jouw bedrijf.

Kortom, door jouw logistiek uit te besteden aan Pon Logistics in Leusden, krijg je toegang tot een uitgebreid dienstenpakket dat fysieke distributie, value added logistic services, supply chain management en consultancy omvat.

Almere_1.jpg
Almere_2.jpg
Almere_3.jpg
Almere_4.jpg

Bezoek onze vestiging in Leusden

Ontdek de kracht van een partnerschap die jou vooruit helpt. Optimaliseer je bedrijf en bespaar kostbare tijd en middelen door je logistiek uit te besteden aan Pon Logistics in Leusden. Neem contact met ons op, dan kunnen we samen jouw logistieke uitdagingen overwinnen! We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.