Jouw opslag, onze expertise

Dé partner voor al jouw warehousing uitdagingen
Vraag direct een offerte aan

ONZE WAREHOUSING DIENSTEN VOOR JOU

Warehousing die werkt

Met Pon Logistics aan je zij is geen logistieke uitdaging onmogelijk. Door onze proactieve houding en kennis van iedere logistieke uitdaging, leveren we maatwerk. Elke klant is anders, elk product is anders en iedere logistieke vraag is net anders. En daar weten wij op in te spelen. We bieden klantspecifieke oplossingen in fysieke distributie, value added logistic services, supply chain management en consultancy.

Creatief in onze aanpak, kwalitatief hoogstaand in onze dienstverlening.

Onze warehousing diensten voor jou

Onze bestaande en toekomstige klanten mogen een proactieve houding van ons verwachten in het leveren van maatwerk. Met ons als businesspartner krijg je de service die je verwachting overtreft en leveren wij als efficiency center onze diensten tegen de laagste kosten. Jij kunt je richten op jouw kerntaken en er is geen omkijken naar de logistiek. Dat is óns vak, ónze kerntaak.

Onze expertises

Warehousing in de praktijk

Klantcase: Veloretti

Veloretti

“We konden binnen 24 uur overschakelen naar een andere transporteur.”

$
Klantcase: Swapfiets

Swapfiets

“Voor ons zijn ze een partner die in staat is om golven van voorraad die we niet altijd geanticipeerd hebben op te pakken.”

$

Waarom kiezen voor Pon Logistics

N

Snelheid

De implementatie wordt verzorgd door onze eigen supply chain specialisten. Hierdoor werk je samen met een kwalitatieve, betaalbare én snelle partner.
N

Flexibiliteit

Multidisciplinaire en flexibele teams, inzetbaar over onze al onze locaties in Nederland. Wij leveren intelligent voorraadbeheer met gegarandeerde tijd- en kostenbesparing.
N

Service

Dat onze klant tevreden is, daar gaat het ons om. We hebben jarenlange ervaring en weten wat er in de markt speelt. Full-service warehousing, dat is waar we voor staan.
N

Expertise

Ons team van experts is betrokken bij jouw onderneming. Pas als jij het goed doet, zijn wij tevreden. Je kan erop vertrouwen dat wij ons werk doen en dat doen we daadkrachtig.
N

Maatwerk

Door onze kennis en ervaring, bieden we de hoogste kwaliteit aan onze klanten. Betrouwbare en hoogwaardige warehousing oplossingen die volledig zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten.
N

Resultaat

Wij hebben een passie om te presteren. Met onze kennis en focus weten wij al jouw ambities succesvol waar te maken. Geen poespas, maar concrete resultaten. We weten wat er moet gebeuren en zorgen dat dat gebeurt.

WAAROM KIEZEN VOOR PON LOGISTICS?

Met deze klanten werken we al samen:

Samenwerken is meer dan alleen zakendoen. Het gaat om het opbouwen van vertrouwen, het delen van successen en het samen groeien. Onze partners zijn het bewijs van wat mogelijk is wanneer we onze krachten bundelen.

Ben je klaar om je bij deze succesverhalen aan te sluiten?

Logo MolGen
Logo BBB Cylcing
Logo Keune
Logo Swapfiets

Groeien door investeren? 

Bij Pon Logistics hebben we jarenlange ervaring in warehousing. Onze service zorgt voor kwaliteit en gemoedsrust. Klanten kunnen erop vertrouwen dat alles wordt geregeld. Van begin tot eind, hoe complex ook. Het succes van onze klanten is tenslotte ook ons succes.

Voor nieuwe klanten maken we graag ruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.